Huurrecht advocaat in Amersfoort nodig?
Bel vrijblijvend: 033 - 799 99 63
Home > Onze advocaten

Advocaten in Amersfoort

Samen staan we sterker

Sarolea & van Seumeren Advocaten in de regio Amersfoort is een kantoor van een bescheiden formaat maar met grote ervaring en expertise op het gebied van huurrecht. Wij werken door heel Nederland. Onze advocaten hebben al vele verschillende zaken en vragen behandeld omtrent dit rechtsgebied. Omdat we met een klein team van professionele advocaten werken, zijn wij in staat om u snel te helpen; de lijntjes zijn zeer kort en u kunt ons gemakkelijk benaderen.

Hulp bij huurrecht: schakel onze advocaten in

mr. Sarolea

mr. H.A. Sarolea

"Ik ben werkzaam als advocaat sinds 1987 en op dit moment houd ik me vooral bezig met de terreinen stadsvernieuwing, huurrecht vastgoed en zaken tegen de overheid."

Neem contact op met mr. H.A. Sarolea

Of bel direct: 033 - 799 99 63


mr. van Seumeren

mr. R.A. van Seumeren

"Ik help u als huurrecht advocaat graag met al uw huurrecht kwesties."

Neem contact op met mr. R.A. van Seumeren

Of bel direct: 033 - 799 99 63


mr. Wolfrat

Mr. J. Wolfrat

"Als huurrecht advocaat vind ik het belangrijk dat er goed naar de feiten gekeken wordt en dat we altijd eerst proberen er met beide partijen uit te komen."

Neem contact op met Mr. J. Wolfrat

Of bel direct: 033 - 799 99 63

In duidelijke taal geven we helder advies. Samen staan we sterker. Naast het feit dat we oplossingsgericht zijn en alle mogelijkheden met u doorlopen, zijn we ook kostentechnisch zeer transparant. De eerste kennismakingsafspraak met onze advocaten is tegen een zeer gereduceerd tarief, zelfs als uw vraag of probleem hiermee al opgelost is. We zijn van tevoren duidelijk over de prijs. Zo komt u niet voor nare financiële verrassingen te staan.

Hulp bij huurrecht nodig? Neem vandaag nog telefonisch of digitaal contact op. Onze advocaten helpen u graag.

Menu