Huurrecht advocaat in Amersfoort nodig?
Home > Huurgeschil
conflict

Huurgeschil in Amersfoort

Huurgeschil oplossen

Bent u verwikkeld geraakt in een vervelend huurgeschil met uw huurbaas? Er zijn talloze oorzaken aan te wijzen voor conflicten bij de huur van een woning of bedrijfspand. In veel gevallen kan men het niet eens worden over de huurprijs. Deze wordt bijvoorbeeld jaarlijks te sterk verhoogd, of is niet in verhouding met de staat van de woning. Ook achterstallig onderhoud kan voor veel problemen zorgen. In veel gevallen begint een conflict door een gebrek aan kennis. Wij helpen u bij kwesties in het huurrecht. Wij hebben de kennis en staan paraat voor rechtshulp in Amersfoort.

Voor huurders én verhuurders

De rechten en plichten van zowel huurders als verhuurders zijn vastgelegd in talloze regels en wetten. Wij kunnen u duidelijk uitleggen wat deze precies voor u inhouden. Vaak begint een huurgeschil bij een ontevreden huurder. Voor de verhuurder is het echter ook mogelijk om een zaak aan de Huurcommissie of rechter voor te leggen. Zo kan er sprake zijn van grote huurachterstand of schade aan de woning.

Kennis helpt voorkomen

Zoals gezegd kan onwetendheid op het gebied van huurrecht de relatie tussen huurder en verhuurder verstoren. De juiste kennis kan ervoor zorgen dat een huurgeschil niet escaleert. Onze deskundige advocaten helpen conflicten te voorkomen. We gaan met u en de andere partij in gesprek en verhelderen wat de wet voorschrijft. Mocht dit niet genoeg zijn, dan staan wij u graag bij in de rechtszaal. Wij doen ons best om uw conflict in Amersfoort op te lossen.

Menu